ОСТАННІ НОВИНИ

Добродомов не пов’язує перевірку з гострими сюжетами ЗІКу

|

Генеральний продюсер телеканалу ЗІК Дмитро Добродомов підтвердив «Львівському порталу» факт перевірки телеканалу з боку Нацради. Однак наразі він не пов’язує питання позапланової перевірки із висвітленням тих чи інших подій на телеканалі ЗІК.

«Важко зараз щось чітко сказати. З одного боку дивно, що саме зараз вирішили перевіряти однак, з іншого – це повне право Нацради призначати чи не призначати перевірки. На регіональному рівні постійно відбувається моніторинг телекомпаній. І власне він виявив, що були невеличкі порушення. Тобто, йдеться про проблемні моменти у дотриманні програмної сітки. У нас не вистачало фільмопоказу, також невеликі проблеми були пов’язані з рекламою, але це стосувалося супутникової ліцензії. Ми виправили усі ці моменти, про що повідомили листом Нацраду», – розповів Д.Добродомов.

 

Однак він припускає, що такий моніторинг дає загалом підстави для позапланової перевірки. «Поєднувати нашу діяльність з цими проблемами (перевіркою – ред..), чесно кажучи, не можу. І не хочу припускати такого. Є перевірка – хай перевіряють. Можливо це збіглося з подіями, які останнім часом ми висвітлювали. Але повторюю, не маю підстав поєднувати цього. Покажуть результати перевірки. Ці результати й можуть дати відповідь. Адже йшлося про дуже дрібні порушення, які можуть трапитися на будь-якому телеканалі», – додав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *