ОСТАННІ НОВИНИ

100 екскурсоводів та гідів Львівщини підніматимуть свою кваліфікацію на семінарі-тренінгу

|

Львівська асоціація розвитку туризму при сприянні Головного управління з питань туризму, зовнішніх зв‘язків та інвестицій Львівської обласної державної адміністрації 12-18 березня 2012 року проводить традиційний щорічний семиденний семінар-тренінг з підвищення кваліфікації екскурсоводів та гідів-перекладачів Львівської області. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА, посилаючись на начальника Головного управління з питань туризму, зовнішніх зв‘язків та інвестицій Львівської облдержадміністрації Наталія Гамкало.

Подібний семінар проводиться уже одинадцятий рік поспіль. Планується, що у цьогорічному семінарі-тренінгу прийме участь близько 100 слухачів.

Мета семінару – підвищення професійного рівня фахівців туристичного супроводу, обмін досвідом, створення нових туристичних маршрутів, висвітлення актуальних питань, пов’язаних з розвитком місцевого туризму.

Програмою семінару передбачено висвітлення тем про нові тенденції в розвитку обласного туризму, організацію проведення ЄВРО-2012, про видатних спортсменів минулого і сучасності у Львові, історію нафтової промисловості в Галичині, Львівську обласну універсальну наукову бібліотеку, археологічні розкопки в підземеллях львівських церков та проблеми археології у Львові, невідомі сторінки історії голокосту у Львові.

Для учасників семінару організовані екскурсії Львовом: «Львівський міський архів», «Нові поховання на Личаківському кладовищі», «Завівтарна каплиця церкви Андрія», «Аеропорт ім. Д. Галицького і Арена «Львів», «Розписи Розена в каплиці Святодухівської церкви», «Костел Петра і Павла ордену Єзуїтів», «Трапезна монастиря оо. Домініканців» а також зустрічі з представниками Вірменського храму та Римо-Католицької курії у Львові.

 Найбільшу зацікавленість в екскурсоводів викликала екскурсія об’єктами туристичної зацікавленості Львівської області за маршрутом «Львів – Дрогобич – Трускавець – Борислав – Львів», в рамках якої можна буде оглянути дерев’яні храми Св. Юрія та Чесного хреста в Дрогобичі, солеварню, костел, Хоральну синагогу, музей Бруно Шульца, музей історії Трускавця, віллову забудову Трускавця, пам’ятник Міцкевича в Міському парку Трускавця, розписи П.Холодного в церкві Успіння Пресвятої Богородиці та музей нафтової промисловості в Бориславі.

Організатори семінару вперше проведуть для львівських екскурсоводів та гідів тур відомими туристичними центрами України за маршрутом: Львів – Чорнобиль – Біла Церква – Ржищів – Канів – Переяслав Хмельницький – Київ.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *