ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий переконує, що Київ дасть гроші за ремонти доріг

|

Міський голова Львова Андрій Садовий переконує, що Київ поверне кошти, вкладені минулого року в ремонти львівських доріг. Про це він сьогодні сказав журналістам. 

«Під час останнього візиту віце-прем’єр-міністра Бориса Колеснікова були гарантії, що усі борги держава поверне», – зазначив міський голова, – «Кошти, які мають бути проплачені за рахунок держави, будуть, бо є Постанова Кабінету міністрів, де чітко це визначено, є Програма щодо підготовки міст до Євро 2012. Питання часу. Ми хочемо, аби це було якнайшвидше. Під час останнього візиту віце-прем’єр-міністра до Львова, були чіткі гарантії, що всі борги держава поверне. Можливо, вже цього місяця буде вирішено це питання» – сказав Садовий.

Він також розповів, що цього року розпочати великі ремонти місто зможе після того, як буде прийнято бюджет розвитку.

«Перший раз ми його виносили на розгляд сесії кілька тижнів тому. Вчора ми це питання також пропонували, але депутати попросили більше часу, бо не всі комісії подали свої думки. На наступному засідання сесії будемо розглядати бюджет розвитку, затвердимо кінцевий перелік доріг, які будемо ремонтувати. Також маємо кошти Європейського банку – це роботи по вул. Городоцькій, від церкви Анни до Оперного театру, по вул Б.Хмельницького. Маємо грантові кошти німецького уряду на реалізацію проекту «Трамвай на Сихів». Якщо буде співфінансування міста, то цього року ми зможемо реалізувати цей проект – від Стуса до проспекту Червоної Калини. Мешканці Сихова матимуть трамвай», – зазначив міський голова Львова.

Фото:  Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *