ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині визначено план дій щодо розбудови регіону у 2012 році

|

На Львівщині затверджено план дій щодо запровадження реформ і розбудови регіону протягом 2012 року. Ключовими умовами успіху мають стати економічні реформи у регіоні, визначені Президентом України. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

У економічній сфері зокрема йдеться про забезпечення високих темпів економічного зростання – на рівні 6-7% на рік, про посилену увагу розвитку сільськогосподарського сектору, розвиток енергетики, у першу чергу відновлювальної та з альтернативних джерел.

Також на Львівщині чиновники обіцяють підвищення рівня добробуту людей, значне покращення функціонування систем освіти, охорони здоров’я, соціального захисту населення, ліквідацію усіх перешкод започаткування та ведення бізнесу, а також нову якість влади через її демонополізацію та суспільну відповідальність.

Як повідомив голова Львівської ОДА Михайло Костюк, також заплановане відповідне галузеве реформування, зокрема пріоритетний розвиток у промисловому комплексі надаватиметься галузям, які мають потенціал для випуску продукції з високим ступенем доданої вартості та формують більш високі технологічні уклади, а саме – машинобудуванню, легкій та харчовій промисловості.

Передбачається також розширення модельного ряду тролейбусів, сучасних автобусів на Львівському автобусному заводі, освоєння нових видів конкурентоспроможної продукції на Дрогобицькому автокрановому заводі, упровадження нової технології на ВАТ» Іскра».

На підприємствах легкої промисловості області передбачається введення нового технологічного обладнання з виготовлення продукції більш високої якості (ДП «Квімекс», ТзОВ «Італія Джинс Груп»).
У 2012 році у Великих Мостах Сокальського району розпочнеться будівництво 2-ої черги заводу абразивних матеріалів та продовжуватиметься створення технологічного парку на базі РДГХП “Сірка” та рекреаційної зони на базі Яворівського ДГХП “Сірка.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *