ОСТАННІ НОВИНИ

Із приватного сектора Львова нарешті почнуть вивозити сміття

|

 У Львівській мерії вирішили, що робитимуть зі сміттям у приватному секторі. Відтак уже погоджено, що до Великодня мають повністю прибрати і вивезти побутові відходи із території, що належить до ЛКП- 507. Про це повідомляє прес–служба фракції «Україна Соборна», посилаючись на депутата ЛМР Юрія Кужелюка.

Депутат зазначив, що сьогодні у Львівській міській раді відбулась нарада за участю міського голови Львова, і було вирішено дати доручення голові Личаківської РДА організувати вивіз сміття із району приватної забудови  на вулиці Тракт Глинянський.

«Я тривалий час неодноразово звертався до міського голови, щоб якось організувати вивіз сміття із приватного сектора, зокрема мова йшла про район Тракту Глинянського і прилеглих вулиць», – каже Ю.Кужелюк.

Юрій Кужелюк наголосив, що у Львові роками існує проблема із тим, що не можуть організувати вивезення сміття із територій, де розташовані приватні садиби. Відтак, це створює дискомфорт мешканцям, а навколишні ліси та парки перетворюються у смітники. І лише зараз питання почали вирішувати.

 Фото: Львівський портал

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *