ОСТАННІ НОВИНИ

Під двері Костюкові принесли труну для Януковича

|

 Картонну труну із похованими всередині «втраченими можливостями» принесли під парадні двері Львівської обласної держадміністрації учасники флешмобу «Похорон втрачених можливостей».

Символічну домовину поставили з боку від пам’ятника Шевченкові одразу ж  після тритисячного мітингу проти антиукраїнського режиму Януковича. Молодь тримала в руках листки, на яких було вказано оці втрачені можливості – «стабільність», «українська пісня», «свобода слова», «робота», «упевненість у завтрашньому дні», «соціальний захист» та інші. Молоді люди по черзі поскладали ці папірці у труну, заявили, що два роки правління Януковича нічого доброго українській молоді не принесли, а потім її закрили і понесли під двері ЛОДА.

У той час якраз з обласної адміністрації виходили різні чиновники і їх реакція на труну під ногами була різною – дехто просто боявся виходити, аби не потрапити під приціл об’єктивів, дехто виходив з осторогою. Один із чиновників вийшов зі словами: «А де ваше звернення?», на що йому показали на труну і додали – «Ось воно», після чого чоловік дещо знітився.

Через деякий час учасники акції поволі розійшлися, а біля домовини залишися міліціонери та журналісти. Однак ніхто «подарунок» так на людях і не порухав, тому за якийсь час представники міліції та ЗМІ розійшлися.

 

Фото прес-служби ВО «Свобода»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *