ОСТАННІ НОВИНИ

Від Деньковича вимагають припинити поширювати неправдиву інформацію про «Корпорацію КРТ»

|

Понад півтисячі учасників пікету-працівників «Корпорації КРТ» вимагали припинити поширювати неправдиву інформацію про діяльність підприємства  сьогодні, 23 лютого  біля  телеканалу ЗІК, за адресою м Львів, Високий Замок, 3.
Пікетувальники вимагали від керівництва та власників телеканалу не виконувати замовлення, спрямовані на руйнування та усунення з ринку одного з найбільших виробничих підприємств Львівщини. Також, зважаючи на те, що саме на цьому телеканалі найчастіше розповсюджується викривлена інформація про підприємство, працівники КРТ звернулись до телеведучого Дмитра Добродомова з вимогою надати ефір представникам підприємства для спростування даної інформації.
У відповідь, Дмитро Добродомов пообіцяв, що керівництву підприємства  усе ж таки  нададуть можливість висловити позицію «Корпорації КРТ»  в ефірі телеканалу.
Учасники пікету скерували до керівництва, власників та працівників телеканалу ЗІК  резолюцію пікету з вимогами припинити поширювати неправдиву інформацію про підприємство.
Після закінчення заходу, працівники КРТ повідомили, що проведуть аналогічну акцію в селищі Зимна Вода біля помешкання народного депутата  України Івана Деньковича під назву «Денькович, досить знищувати підприємство КРТ!».
Прес-служба «Корпорації Колійні ремонтні роботи»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *