Після звернення депутата від Партії регіонів у Львові змінили кінцеву зупинку проблемного маршруту

|

Кінцеву зупинку маршруту №33, який зупинявся на вулиці Коперника – змінили. Тепер  автобус курсує до  Франкового університету. При чому такі корективи  втілили в життя після того, як депутат Львівської міської радив від Партії регіонів Павло Ткачук підняв питання проблемного маршруту на сесії Львівської міської ради. Про це інформує  прес-служба Львівської міської організації Партії регіонів.

Як тоді наголосив регіонал,  кінцева зупинка трьох маршрутів: №33, №21 і  №45 на  вулиці Коперника  – несе небезпеку виникнення дорожньо-транспортних пригод. Адже місця для сталої  висадки-посадки пасажирів – тут фактично  немає: водії щоразу  зупиняються в різних місцях.  Відповідно , щоб потрапити у транспорт,  пасажири змушені перебігати через проїзну частину, порушуючи правила дорожнього руху. „Крім того, на Коперника розташована  школа №9. А це означає, що хаотичні зупинки несуть додаткову небезпеку для учнів”, – підкреслив депутат.

 Нині проблему із маршрутом №33 практично ліквідували. Його рух –  змінили та продовжили. Наразі він виглядає так: вул. І. Виговського – вул. О. Кульчицької – вул. С. Петлюри – вул. Любінська – вул. Окружна – вул. Антоновича – вул. Митрополита Андрея – вул. Устияновича – вул. Технічна – вул. Крушельницької – вул. Січових Стрільців – вул.Костюшка – ( у зворотному напрямку – вул.Листопадового Чину –вул. Мирополита Андрея – вул. Героїв УПА – вул. Копистинського).

Тоді як ще на початку минулого тижня маршрут був інакшим: вул. І. Виговського – вул. О. Кульчицької – вул. С. Петлюри – вул. Любінська – вул. Окружна – вул. В. Антоновича (у зворотньому напрямку – вул. Героїв УПА – вул. Т. Копистинського – вул. Любінська) – вул. С. Бандери – вул. М. Коперника (у зворотньому напрямку – вул. П. Дорошенка)

І щодо двох інших проблемних маршрутів – №21 та  №45, які також зупиняються на Коперника. Як наголосив заступник начальника управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Андрій Білоус у  коментарі для одного з телеканалів: «Ми зараз розглядаємо ще, якими саме мають бути корективи щодо цих двох маршрутів, які залишаються, але однозначно, що будемо вимушені коректувати їх».

Довідка. Забезпечити облаштування повноцінних фіксованих зупинок на вулиці Коперника попросив у міського голови Львова депутат Львівської міської ради від Партії регіонів, генерал-лейтенант Павло Ткачук. Відповідне звернення міський обранець зачитав 16 лютого,  під час сесії Львівської міської ради.

 „Недоліки нової  транспортної схеми продовжують завдавати клопоту мешканцям нашого міста. Питання виникають не лише до маршрутів, а й до місць розташування зупинок”, – йдеться у зверненні Павла Ткачука.

Як каже депутат, до нього звернулися мешканці нашого міста зі скаргою щодо проблемної ситуації із автобусною зупинкою на вулиці Коперника (кінцева зупинка трьох маршрутів: 33, 21 і 45). Проблема полягає в тому, що місця для сталої  висадки-посадки пасажирів – немає. Водії щоразу  зупиняються в різних місцях. „Це призводить до того, що пасажири вимушені перебігати через проїзну частину, порушуючи правила дорожнього руху та наражаючи себе та водіїв транспортних засобів на небезпеку виникнення дорожньо-транспортної пригоди”, – каже депутат.  Крім того, на Коперника розташована  школа №9. А це означає, що хаотичні зупинки несуть додаткову небезпеку для учнів.

Як наголосив міський обранець, об’єднання трамвайної зупинки під накриттям та зупинки маршрутних транспортних засобів, як це було заплановано, не вирішить проблему, оскільки призведе до порушення графіку руху трамваїв та створення додаткових заторів.

Відтак депутат попросив міського голову Львова  звернути увагу на цю проблему та забезпечити облаштування повноцінних фіксованих зупинок на вулиці Коперника.

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *