ОСТАННІ НОВИНИ

За час морозів правоохоронці Львівщини врятували 381 людину

|

Наприкінці січня та впродовж лютого на Львівщині спостерігалося значне зниження температури. У люті морози правоохоронці постійно стежили за тим, аби на вулицях, у під’їздах та підвалах не замерзали люди. Щоби попередити такі надзвичайні випадки, міліціонери працювали у посиленому режимі. До порятунку постраждалих від морозу було залучено усі підрозділи. Однак, найперше, допомогу людям надавали працівники патрульно-постової служби, Державтоінспекції та дільничні інспектор міліції. Про це повідомляє СГЗ ГУ МВСУ у Львівській області.
Щоб попередити випадки переохолодження та своєчасно надати допомогу потребуючим, у правоохоронних органах було розгорнуто постійно діючі оперативні штаби для збирання та аналізу інформації про надзвичайні ситуації, пов’язані із різким зниженням температури повітря. Було складено графік чергування працівників міліції. 
Окрім цього, правоохоронці постійно відвідували самотніх людей похилого віку та надавали їм усю необхідну допомогу.
Завдяки міліціонерам було врятовано не одне людське життя. У цей складний період до пунктів обігріву доставили 220 громадян. Були й випадки, коли доводилось звертатись за допомогою медиків. За цей час правоохоронці у 54-х випадках терміново викликали «швидку».
Міліціонери відвезли додому 62 людини, які постраждали від морозу, а 51 – передали родичам. Загалом, у цей період правоохоронці надали допомогу 381 людині. 
Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *