ОСТАННІ НОВИНИ

У КРТ радять готуватись до аргументованої дискусії щодо їхнього підприємства

|

Вце-президент «Корпорації КРТ» Світлана Козинець, коментуючи інформацію, що була поширена окремими ЗМІ в середу, 15 лютого, щодо телефонної розмови між Світланою Козинець та Дмитром Добродомовим, запропонувала телевежу чому, надалі проводити публічну дискусію в більш конструктивному режимі. Про це повідомляє прес-служба Корпорації. 

«Я б радила шановному панові телеведучому припинити істерику та готуватись до продовження нашої дискусії в більш конструктивному режимі. Якщо він нарешті, буде готовий продемонструвати хоч якісь аргументи, які б підтверджували його слова щодо нашого підприємства, то, сподіваюсь, він це зможе зробити в прямому ефірі. Я, як представник трудового колективи «Корпорації КРТ,» готова відстоювати інтереси працівників та чесне ім’я підприємства в присутності журналістів та юристів», – зазначила Світлана Козинець.

Також, керівник КРТ наголосила, що заяви про прослуховування та незаконну демонстрацію телефонних розмов, які, за словами Д. Добродомова, начебто проводили представники КРТ, слід вважати спробою перевести акцент суперечки в іншу площину.

«На нашій прес-конференції, що відбулась 13 лютого, ми демонстрували відеозапис телефонної розмови Світлани Козинець з Дмитром Добродомовим. Жодного порушення закону, тим більше, якогось вигаданого прослуховування телефонних ліній, в чому намагається переконати громадськість шановний телеведучий, в цьому немає. Зрештою, якщо він стверджує, що цим фатом мали б зацікавитись правоохоронці, то йому варто піти далі, і запропонувати правоохоронним органам оцінити факти демонстрації телефонних розмов журналістів телепередачі, яку веде пан Добродомов   з чиновниками та політиками. Такі записи громадськість Львівщини спостерігає протягом усього періоду виходу передачі в ефір», – наголосив адвокати «Корпорації «КРТ» Сергій Матвіїв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *