ОСТАННІ НОВИНИ

«Грушів-Будомеж» і «Угринів-Довгобичув» залишаться без під’їзних доріг на Євро?

|

Влада Львівщини занепокоєна тим, що з української сторони досі не фінансується будівництво під’їзних доріг до міжнародних пунктів пропуску «Грушів-Будомеж» і «Угринів-Довгобичув». Про це сьогодні під час розширеної колегії на тему: «Готовність прикордонників на західному кордоні до Євро-2012» розповів заступник голови Львівської ОДА з питань Євро-2012, містобудування та інфраструктури Володимир Губицький.

За його словами, польська сторона уже фактично збудувала ці два пункти пропуску і заявила про готовність до їх відкриття. Однак, за словами В.Губицького, українська сторона до цього не готова.

«Це питання не нове, воно давно на слуху. На польській території ці контрольно-пропускні пункти вже фактично збудовані. Особливо хвилює «Угринів-Довгобичув», де польська сторона постійно говорить, що вона вже готова запустити цей ПП. Тоді як з нашої сторони не фінансується будівництво під’їзної дороги. Це питання є на постійному контролі і воно є дуже важливе. Бо, якщо польська сторона запустить даний пункт пропуску, то ми мусимо відповідно проводити планову роботу, що для нас є великим ризиком», – сказав В.Губицький.  

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *