ОСТАННІ НОВИНИ

Адміністрація ринку «Привокзальний» продовжує чинити тиск на підприємців

|

Не припиняється тиск з боку адміністрації ТзОВ “Привокзальний ринок” на активістів вільної профспілки “Ринок “Привокзальний”. Про це повідомляє прес-відділ ГО «Відсіч».
Як переконані підприємці, має місце грубе порушення права фізичної особи на здійснення підприємницької діяльності. Такі дії спрямовані на те, щоб відволікти увагу від основної причини конфлікту – незаконної приватизації нерухомого майна, що побудоване за кошти підприємців. 
“Розмови” представників адміністрації з підприємцями відбуваються, зазвичай, в присутності кількох охоронців. Вочевидь, головна функція “охорони” зводиться до “захисту” адміністрації від підприємців. 
Після мітингу підприємців ринку 9 лютого з`явилися скарги на начебто незадовільний стан продукції, якою торгують підприємці. Активісти профспілки вважають, що, першочергово, перевірки потребує правдивість таких скарг. 
Під час спілкування з підприємцями представники адміністрації ринку не показують посвідчення, не носять нагрудні знаки. Відрізнити працівника адміністрації від просто перехожого часом видається неможливим. 
Агресивну реакцію та нові погрози “добратися до ініціаторів” з боку адміністрації ринку викликав факт публічного розголосу спроби спровокувати бійку на ринку 10 лютого старшим адміністратором Григорієм Наконечним. 
Адміністрація ринку, на рахунок якої підприємці сплачують платежі за комунальні послуги, чинить усілякі перешкоди в користуванні підприємцями територією ринку. І це в той час, коли власне ТзОВ “Привокзальний ринок” не має правових підстав і документів на земельну ділянку та адмінбудівлю, що знаходяться у власності громади міста.   
Підприємці сподіваються, що в результаті усіх перипетій буде прийняте зважене рішення: ринок залишиться в муніципальній власності, директор призначатиметься міською радою. 
Як повідомила голова  Вільної профспілки “Ринок “Привокзальний” Надія Сало, 13 лютого відбулася її зустріч з новопризначеним начальником Львівського міського управління УМВС Сергієм Зюбаненком. Новий очільник пообіцяв якнайшвидше вникнути у ситуацію і докластися до вирішення проблеми. 
Нагадаємо, що за час попереднього керівництва львівської міліції, під тиском протестних акцій підприємців, була відкрита кримінальна справа щодо шахрайських оборудок з торговими павільйонами на “Привокзальному”.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *