ОСТАННІ НОВИНИ

До Дня св. Валентина відбудеться дитячий бал

|

До дня Святого Валентина театральний гурток «Легіт» УДЮМК Залізничного району Львова управління сім’ї, молоді та спорту проводить святковий бал для гуртківців установи, який відбудеться у приміщені клубу «Аеліта». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Учасники заходу при підготовці до балу відвідували майстер-клас з бальних танців,  які проводив  педагог-організатор Юрій Прочко. Гуртківці  підготували та розробили сценарій театральної постановки і здійснили її інсценізацію.

До заходу також долучилась вокальна студія «Амадеус» Центру дитячо-юнацької творчості Залізничного району з ліричними вокальними творами та народний дитячий духовий оркестр «Веселка». Вихованці циркової студії «Львівські віртуози» підготували тематичний номер до свята.

«Діти встановили певні правила щодо проведення балу: обрали церемоніймейстера заходу, обумовлено певні вимоги до вбрання під час виступу. Вечірка буде проходити у костюмованому вигляді: дівчата у бальних платтях, хлопці у фраках, смокінгах та святкових костюмах.

У ході заходу буде визначено та нагороджено кращу танцювальну пару і проведено конкурс зі знання правил етикету поведінки на балу. Танцювальна частина заходу буде у супроводі духового оркестру», – розповіла педагог-організатор УДЮМК Залізничного району Львова управління сім’ї, молоді та спорту Тетяна Кучма-Мікац.

Захід проводиться з метою залучення творчої та активної молоді до організації цікавого та змістовного дозвілля, здобуття навиків проведення різноманітних заходів та  розкриття здібностей гуртківців.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *