ОСТАННІ НОВИНИ

Хлопчикові з Львівщини зробили у Бостоні дві операції

|

Хлопчик, який минулого тижня  постраждав у пожежі, що трапилася  у с. Долинівка Сколівського району, в Бостоні вже переніс дві операції. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Львівський пацієнт переніс дві великих  операції. Його тіло, яке обпечене повністю, очищене від некротичних тканин, на сьогоднішній день  обкладене  спеціальною шкірою, яка зберігає  його тіло від надлишкового випаровуванння та інфікації. Рада  директорів госпіталю зібралася  і прийняла рішення щодо вирощування  шкіри пацієнта. Були взяті живі здорові клітини шкіри Андрія і почався процес вирощування. Річ  у тім, що така процедура є дуже вартісною, але госпіталь прийняв рішення її проводити. Тому, якщо Андрій витримає ці випробування протягом наступних декількох днів, наступить інший етап – відновлення шкірних покривів та реабілітація. Стан  хлопчика вкрай важкий, але стабільний», – повідомив директор департаменту «Адміністрація міського голови» Олег Березюк.

Нагадаємо, 4 лютого сталася пожежа у селі Долинівка  Сколівського району, у якій загинули двоє осіб – мати і бабуся постраждалих дітей. Ще троє дітей та дідусь з важкими опіками були госпіталізовані. Втім, через сильні ураження дідусь та двоє дітей померли. 11-річного Андрійка 11 років вдалося транспортувати до Бостона в клініку, яка повністю взяла на себе витрати його лікування.

На Львівщині на перевезення хлопця зібрали понад 2,3 млн грн..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *