ОСТАННІ НОВИНИ

Тягнибок балотуватиметься у Тернополі?

|

Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок, за попередніми даними, балотуватиметься до Верховної Ради у мажоритарному окрузі в Тернополі. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив міський голова Тернополя, член ВО «Свобода» Сергій Надал, інформує УНІАН.

«На сьогоднішній день є попередня інформація про те, що Олег Тягнибок буде балотуватися в Тернополі. Традиційно вважається, що Тернопіль – це місто, де завжди перемагала «Свобода». І оскільки було гасло, що «Наші перемоги почнуться з Тернополя», то такий варіант не виключається. Тобто, попередня інформація існує, але не відомо, чи залишиться вона такою», – зазначив Надал.

Він підкреслив, що остаточне рішення буде прийнято на партійному з´їзді.

«Зараз ми очікуємо зміни до законодавства про вибори. Побачимо, чи буде право йти за списком і за мажоритарними округами. Влада експериментуватиме із законодавством, тому що на сьогоднішній день соціологія показує, що влада залишається в меншості. Тому рішення по округу зрештою буде приймати партія, приймаючи до уваги законодавства», – пояснив Надал.

Він запевнив, що якщо в Тернополі кандидатом у мажоритарному окрузі буде балотуватися Тягнбок, то щодо цього питання буде спільна позиція представників ВО «Батьківщина» та партії «Фронт Змін».

Коментарі

Фото Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *