ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий вимагає звіту «смердючої» робочої групи

|

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради не розглянув питання «Про погодження Комплексної програми модернізації каналізаційного господарства м. Львова на 2012-2015 роки», бо міський голова зажадав звіту робочої групи, яка працювала торік, щодо причин неприємного запаху. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Робоча група має прозвітувати про виконану роботу. Після цього питання про каналізування буде винесено на засідання виконавчого комітету, а потім – на сесію», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, робоча група щодо встановлення причин неприємного запаху у Львові була створена розпорядженням міського голови ще торік. На підставі проведених досліджень та аналізу, робоча група встановила, що причин неприємного запаху є чимало.

«Неприємний запах – це наслідок, а причин – багато. Робоча група спільно з «Львівводоканал» напрацювала програму модернізації каналізаційного господарства», – зазначив в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Володимир Олійник.

Дана програма, за його словами, розрахована на чотири роки. Загальна її вартість – 100 млн грн. Також передбачене і фінансування з державного бюджету.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *