На висвітлення роботи депутатів міськради виділять 650 тис грн

|

Міський виконком сьогодні затвердив два рішення – «Про Програму висвітлення діяльності міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації у 2012 році» та «Про міську, загальноміську та міжнародну програму промоції». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

На Програму висвітлення у засобах масової інформації у 2012 році передбачено: на висвітлення діяльності міської ради, її виконавчих органів та посадових осіб у 2012 році – 500 тис. грн, з яких заборгованість за минулий рік – 206,572 тис. грн; на висвітлення діяльності міської ради, депутатів у 2012 році – 650 ти.с грн.

На міську, загальноміську та міжнародну програму промоції у 2012 році передбачено 550 тис. грн, з яких 543,937 ти.с грн – це борги за минулий рік, 4,063 тис. грн – послуги дизайнера, 2 тис. грн – підтримка роботи промоційного та офіційного сайту міста Львова.

«Більше 543 тис. грн, які передбачені у Програмі, – це борги за минулий рік. Цього року на промоцію Львова залишається 6 тис. грн. Такі кошти на промоцію мільйонного міста – це небажання, щоб Львів розвивався», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

 Фото: Львівський портал

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *