ОСТАННІ НОВИНИ

Постраждалим на пожежі в Долинівці зібрали уже 500 тисяч гривень

|

На Львівщині триває активний збір коштів, необхідних для транспортування потерпілих внаслідок пожежі у Сколівському районі. Уже зібрано 500 тисяч, а до кінця дня є надія зібрати всю суму – майже мільйон гривень. Як інформує прес-служба ЛОДА, про це на брифінгу 6 лютого повідомив голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк.

«Є домовленість про літак, зараз врегульовуються формальні та юридичні моменти. Опікун перебуває у дорозі до Києва, щоб отримати візу і поставити візи у паспортах дітей. Маємо надію, що при добрій роботі завтра дітей можна буде відправити до Бостона», – сказав Михайло Костюк.

 «Клініка у Бостоні погодилась провести лікування за свій рахунок. Виключено те, що необхідну кількість коштів не зберемо. Я переконаний у тому, що зберемо і це якраз покаже те, наскільки наш регіон солідарний у таких надзвичайних ситуаціях випадках», – сказав Михайло Костюк.

Михайло Костюк розповів, що постраждалих доправлять до Бостону спеціальним літаком, який надасть американська компанія. На борту літака під час польоту пацієнтам зможуть надати всю необхідну медичну допомогу.

«Таких літаків, за нашою інформацією, у світі є лише десять. Це, фактично, реанімація на борту. Ні в якому разі не можуть бути використані пристосовані літаки, або літаки інших форматів. Тому чекаємо, власне, на цей літак. Надіємося, що він пере везе двох хворих за один прийом», – сказав Михайло Костюк.

 

Фото Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *