ОСТАННІ НОВИНИ

У шаховому турнірі серед незрячих взяло участь 20 осіб

|

Шаховий турнір серед незрячих пройшов у Львові цими вихідними. Змагання відбулися у приміщенні Львівського обласного фонду соціального захисту і реабілітації сліпих.  Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у Львівському обласному фонді соціального захисту і реабілітації сліпих, протягом 4 і 5 лютого 2012 року в рамках регіонального проекту «Доступна Львівщина очима незрячих» відбувся дводенний шаховий турнір серед незрячих.

За результатами семи турів, найбільшу кількість очків набрав Іван Яцишин (7/7); друге і третє місце посіли Ігор Вірщук та Володимир Салевич.

Нагадаємо, у шаховому турнірі серед незрячих взяли участь 20 осіб, у тому числі інвалід I групи по зору, майстер спорту України Іван Яцишин, інваліди I групи по зору, кандидати у майстри спорту Володимир Дурнєв і Михайло Петрів.

Як зазначили керівники Фонду, переможців шахового турніру відзначили пам’ятними подарунками. На відкритті турніру був присутній Володимир Костур – президент Ротарі-клубу «Львів – Леополіс», з яким Львівський обласний фонд соціального захисту і реабілітації сліпих провадить багаторічну плідну співпрацю в напрямку впровадження інноваційних методів реабілітації людей з особливими потребами. Фінансовими партнерами турніру виступили Програма розвитку ООН в Україні та Міністерство закордонних справ Данії.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *