ОСТАННІ НОВИНИ

«Свобода» все ж задумується про вигнання Садового, який «лиже клямки Банкової»

|

«Свободівці» запевняють, що наразі не планують відправляти міського голову  Львова у відставку, оскільки саме з нього планують питати за стан міста. Утім найбільша фракція у Львівській  міськраді готові піти на такий крок, якщо Андрій Садовий і надалі заграватиме з Партією регіонів та вестиме перемовини щодо розпуску міської ради. Про це сьогодні на прес-конференції заявив голова фракції ВО «Свобода» Руслан Кошулинський.
«Ніколи не кажи ніколи, – кажуть в політиці. Але, на моє особисте переконання, депутатський корпус, як такий, не має права втручатися у вибір городян. Але я впевнений, якщо Садовий і надалі буде облизувати клямки Верховної Ради і Банкової та домовлятися й випрошувати розпуск Львівської міської ради… А це вже зараз має такий запах, «аж воняє»…» , –  заявив Руслан Кошулинський.
Розповідаючи про  ймовірність відправлення мера у відставку, Р.Кошулинський водночас згадав і про те, що віднедавна поновлені судові справи із політичним забарвленням: «Випадково на завтра мене викликають до суду. А привід? Точно не по Жуку (начальник управління транспорту). А ще по тих справах – зустріч Януковича у Львові – ці справи тягнулися і тягнуться. Вони забулися, вмерли, але знову віджили».
Після цього Кошулинський наголосив: «Якщо Садовий, як посадовець, як мер міста буде і надалі проводити свої максимально інтенсивні перемовини з «регіоналами» щодо розпуску Львівської міської ради, ми вважатимемо це також зрадою мешканців Львова. Бо мешканці зобов’язали довірили своє право представляти громаду в міській раді «Свободі». Якщо буде така діяльність Садового, ми це вважатимемо зрадою. І так зважимо, що ця людина не має права перебувати на цій посаді».
Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *