ОСТАННІ НОВИНИ

У Бориславі відстояли школу від реорганізації

|

В Бориславі влада міста пішла на поступки освітянам однієї з шкіл і повідомила, що реорганізовувати навчальний заклад без згоди громадськості не будуть. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації «Партії регіонів».

Допоміг захистити школу №7 від запланованої місцевою владою Борислава ліквідації голова Дрогобицької міської партійної організації Сергій Гориславськи.

Відтак 1 лютого у приміщенні школи відбулась зустріч трудового колективу навчального закладу з представниками виконавчої влади Борислава. Було створено ініціативну групу з батьків та вчителів для з’ясування та детального вивчення ситуації, яка спонукала владу піти на заплановану реорганізацію. Ініціативній групі запропоновано подати пропозиції відносно роботи навчального закладу, а також обговорити з громадою міста питання, які стосуються подальшої діяльності школи.

«Трудовий колектив відстояв своє право продовжувати педагогічну  діяльність, а учні безперервно навчатися у своїй школі. Місцева влада має зважати на думку громади, а не вирішувати лише на свій розсуд питання подальшої діяльності школи», – переконаний Сергій Гориславський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *