ОСТАННІ НОВИНИ

В УКУ відбудеться презентація книжки «Подорож всередину себе»

|

7 лютого о 15:00 у конференц-залі філософсько-богословського факультету УКУ(вул. Хуторівка, 35А) відбудеться презентація книжки професора Міжнародного богословського інституту душпастирства у сфері охорони здоров’я «Камілліанум» о. Арнальдо Панграцці  «Подорож всередину себе».Про це повідомили у відділі інформації та зовнішніх зв`язків
Українського католицького університету.
У програмі зустріч з автором, який матиме виступ на тему «Найдовша подорож – це подорож всередину себе». Професор отець Арнальдо Панграцці є експертом із Ватикану з питань опіки над невиліковно хворими.
Також 6-8 лютого професор матиме курс відкритих лекцій у Школі біоетики УКУ на тему «Психологія хвороби і здоров’я».

Довідка
О. Арнальдо Панґрацці, чернець ордену камілліанців, президент Італійської асоціації еннеграми, професор Міжнародного богословського інституту душпастирства у сфері охорони здоров’я «Камілліанум» (м. Рим). Автор книг і публікацій, а також спеціалізованих курсів для медичних працівників, волонтерів, капеланів. Його тематика – основи догляду та допомоги пацієнтам, робота з сім‘ями, члени яких страждають від тяжких недуг, праця з пацієнтами на термінальній стадії життя та їх родинами тощо.
 В Україні автор відомий також своїми публікаціями «Мозаїка милосердя» (2008), «Будь соняшником біля плакучих верб» (2010).
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *