ОСТАННІ НОВИНИ

Система-112 почне працювати у 4 містах вже навесні , запевняє Балога

|

Система екстреної допомоги населенню за єдиними номером 112 розпочне роботу у Донецьку, Києві, Львові та Харкові (містах, які приймають чемпіонат Європи з футболу) наприкінці квітня-початку травня 2012 року. Про це, відвідуючи Центр-112 у Донецьку, заявив Міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога, інформує прес-служба МНС.

«Ще багато роботи попереду, але ми йдемо швидкими темпами. Міністерство вкладається у попередньо заплановані терміни, зокрема, завдяки тому, що Уряд прийняв рішення і виділив у державному бюджеті на 2012 рік 450 млн. гривень Міністерству надзвичайних ситуацій на впровадження Системи-112», – повідомив В. Балога.

Міністр також додав, що для реалізації даного проекту на території всієї країни загалом необхідно 650 млн. гривень. Ті 200 млн. гривень, яких не вистачає, МНС сподівається отримати у наступному році.

«Цей рік для нас дуже багато значить. Ми запустимо 4 міста-мільйонники, а головне завершимо підготовку, щоб у 2013 році Система-112 охопила всю країну», – відзначив Віктор Балога.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *