ОСТАННІ НОВИНИ

Доставка буклетів з транспортною мережею обійшлася бюджету майже 20 тис грн

|

Як повідомив сьогодні під час виконкому директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук, на здійснення доставки буклетів про оновлення маршрутної мережі з міського бюджету спрямовано 19,8 тис. грн. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.
Сьогодні згідно з рішенням виконавчого комітету ЛМР, для здійснення доставки буклетів про оновлення маршрутної мережі у межах видатків на департамент житлового господарства та інфраструктури перерозподілено 19,8 тис грн від видатків на виконання рішень судів та відповідно збільшено видатки на сферу автомобільного транспорту.
«Для здійснення доставки буклетів про оновлення маршрутної мережі потрібно було у бюджеті передбачити певні кошти, щоб ці буклети доставили у кожну скриньку та кожний будинок. Таких коштів не було і, щоб нам  розрахуватися, пропонується частину коштів – 19,8 тис грн – зняти із видатків на виконання рішень судів і спрямувати їх на інші заходи у сфері автомобільного транспорту», – директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук.
Крім того, у зв’язку з підпорядкуванням з 1 лютого 2012 року районних відділів освіти м. Львова управлінню освіти департаменту гуманітарної політики ЛМР, рішенням виконкому здійснено перерозподіл видатків. Зі зміною розпорядника коштів, видатки на освіту в районах перекинуто на управління освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *