ОСТАННІ НОВИНИ

На виготовлення проектно-кошторисної документації історичних об’єктів виділять 1 млн

|

Мільйон гривень планує виділити з бюджету Львівська обласна рада на виготовлення проектно-кошторисної документації об`єктів історико-культурної спадщини Львівщини. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

Зокрема, плани в галузі культури представили на засіданні постійної комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформації ЛОР.  

Проаналізувавши плани заходів управління охорони історичної спадщини, комісія вирішила звернутися до сесії обласної ради з ініціативою, аби 200 тис. грн., які були передбачені на забезпечення діяльності Державного історико-культурного заповідника у Львові, передати на інвентаризацію земель історико-культурного призначення, а при перегляді показників бюджету додати кошти в розмірі 100 тис. грн. на забезпечення діяльності Державного історико-культурного заповідника у м. Львові.

На заходи управління з питань внутрішньої політики, преси та інформації депутати проситимуть додати 400 тис. грн.

Окрім того, заслухавши інформацію управління культури, голова постійної комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформації Орест Шейка рекомендував управлінню у 2012 році розширити гастрольну діяльність комунальних закладів культури в містах та селах Львівської області.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *