ОСТАННІ НОВИНИ

Регіонал закликає опозицію об’єднуватися задля держави, а не в пошуках ворогів

|

Усі вибори повинні відбуватися відповідно до українського законодавства. Тому влада зробить усе можливе, аби вибори до парламенту були чесними та прозорими. Таку думку озвучив депутат Львівської обласної ради від Партії регіонів, голова Львівської міської організації Партії регіонів Олег Баран, коментуючи підписання представниками трьох політичних сил угоди про спільні дії об’єднаної опозиції на Львівщині.

«Я хочу нагадати, що ці політичні сили, так звана опозиція, представляють більшість у радах Львівщини, тож вони і є владою. При чому саме вони були при владі на Галичині фактично 20 років незалежності України. Як результат – усі ми бачимо до якої ситуації привели їхні дії, у якому стані економіка країни загалом та нашої області зокрема. Саме у цих людей варто запитати, чому ми ледве не зірвали проведення Євро-2012! Як би не кроки нинішнього керівництва держави, то ми би досі будували стадіон, далі їздили по розбитих дорогах та хіба у снах бачили, що таке європейський аеропорт. А це все, хочу наголосити, імідж міста, його туристична привабливість, а значить – додаткові надходження до бюджету. Ще одне відкрите питання до учасників так званого «об’єднання»: а де ж поділися кошти, які виділялись на ліквідацію наслідків паводків? Їх розподілом та використанням керувала якраз не нинішня влада », – наголосив Олег Баран.

Як каже депутат, складається враження, що деяким політичним силам просто немає на чому піаритися. Тому і з’являються кожного разу нові і нові об’єднання. «Цікаво, скільки ще треба створити цих об’єднань, щоб їх учасники заспокоїлись і підвищили свій рейтинг серед виборців? Адже саме така їхня мета. При чому у нас вже є так званий КОД, який бореться з якоюсь диктатурою….Схоже, що ці люди взагалі вишукують ворогів тільки тому, що не можуть показати реальної роботи. Тепер маємо нове об’єднання, яке так само проти когось бореться. Виникає питання:а для чого робити якісь об`єднання?Щоб знову прийти до влади? Але ж повторююсь, що нинішні опозиціонери вже там були і плоди їхньої “вмілої” роботи ми досі пожинаємо», – наголосив Олег Баран.

Відтак, підсумував депутат, він закликає усіх до об’єднання задля держави та спільної праці на її благо, а не задля пошуку ворогів, інформує прес-служба ЛМО Партії регіонів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *