ОСТАННІ НОВИНИ

Автомобілі чиновників можна буде купити на біржі

|

У зв`язку з тим, що Кабмін запровадив ліміт на кількість автомобілів в центральних апаратах міністерств і відомств, увесь зайвий транспорт продадуть на біржі, повідомив Голова Фонду державного майна України Олександр Рябченко. 
“Якщо ці автомобілі будуть продаватися, вони будуть продаватися на біржах. Там буде формуватися ціна. Я сподіваюся, вона буде ринковою. Машин цих величезна кількість, тому буде цілий потік продажів, люди вже будуть зорієнтовані, продавати будемо не тільки в Києві, але в регіонах “, – зазначив Рябченко, пише ЛІГАБізнесІнформ.
Глава ФДМУ уточнив, що сьогодні в Україні є 14 бірж, у яких є ліцензії на подібні продажі. Серед них буде проведено конкурс. Крім того, Рябченко уточнив, що сам він їздить на автомобілі Ауді. “Та машина, на якій я їжджу, на ній ще Валентина Семенюк-Самсоненко починала, а решта машин – ще старіші”, – додав він.
Нагадаємо, що після розподілу державних машин, найбільшу кількість отримала Державна податкова служба (15 машин), Міністерство оборони (12), Міністерство фінансів (10). Мінекономіки, Мінюст і Мінрегіон можуть мати для обслуговування центрального апарату по 8 легкових автомобілів.

ТСН

Фото Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *