ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові автобуси вийшли з ладу через неправильну експлуатацію – експерти

|

Автобуси ЛАЗ, які перебувають на балансі АТП №1 вийшли з ладу через відсутність технічного обслуговування. Такі висновки надали представники німецької компанії «Deutz» які прибули до Львова для ремонту двигунів на автобусах ЛАЗ, що  експлуатує АТП№1, інформує прес-центр ЛАЗ.

 Фахівці німецької компанії приїхали до Львова на прохання «Львівського автобусного заводу», щоб визначити причини блокування двигунів у автобусах ЛАЗ, що курсують у Львові. За результатами проведеної перевірки п’яти транспортних засобів представники ««Deutz»» встановили, що  причиною несправностей автобусів є грубе порушення правил експлуатації. Зокрема,  як зазначив спеціаліст сервісного центру німецької компанії Олександр Талабанюк, у автобусах не проходила заміна фільтрів, а в окремих випадках вони були взагалі відсутні.

За словами генерального директора «Львівського автобусного заводу» Ігоря Мальця, двигуни в п’ятьох автобусах, які ремонтують на території ЛАЗу  не вийшли з ладу, а просто заблоковані. «У автобусах, які пройшли діагностику на території ЛАЗу, були виявлені серйозні порушення норм експлуатації. Фільтри паливної та масляної системи перебували в край незадовільному стані. Коли ми злили масло з піддона двигуна, воно  було аж чорного кольору. Відтак, через неправильну експлуатацію система контролю заблокувала двигун, щоб не допустити його поломки», – зазначив Ігор Малець.

 Він додав, що усі транспортні засоби, які прибули на ЛАЗ пройшли до 70 тис. км. пробігу. Відтак, машини уже  мали пройти  до семи технічних обслуговувань, однак не пройшли жодного.

Фото Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *