ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати не дозволили «визволяти» трамваї від шкідників-автомобілістів

|

Виконавчі органи Львівської міськради пропонують у центрі міста запровадити примусове переміщення автомобілів, які перешкоджають руху електротранспорту, з допомогою евакуаторів. Проте львівські депутати наразі не готові пристати на таку пропозицію.
Сьогодні під час сесії Львівської міської ради розглядалась ухвала «Про усунення перешкод для прибирання та забезпечення нормального функціонування та життєдіяльності м. Львова у зимовий період», яка надала б можливість примусового переміщення автотранспорту в центральній частині міста, якщо такий транспорт перешкоджає проїзду електротранспорту та створює перешкоди для прибирання у зимовий період.
Відповідно до цієї ухвали, управління муніципальної дружини та ЛКП «Львівелектротранс» мали б запровадити у центральній частині міста примусове переміщення транспортних засобів з допомогою спеціальних технічних пристроїв автомобілів-евакуаторів для усунення перешкод під час прибирання з метою забезпечення нормального функціонування та життєдіяльності м. Львова у зимовий період.
«В ухвалі пропонується доручити управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення розробити перелік заходів щодо можливості примусового переміщення транспортних засобів, які створюють перешкоди для дорожнього руху в цей зимовий період виключно в центральній частині міста.
Відновлення діяльності евакуаторів у місті Львові, в будь-якому випадку, здійснюватиметься за кошти міського бюджету, і тільки в тих випадках, коли паркування здійснено з порушенням правил дорожнього руху і створює перешкоду для руху транспорту та прибирання снігу», – повідомила начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич.
Однак, розгляд ухвали перенесено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *