ОСТАННІ НОВИНИ

Львів знову може залишитися без цілодобового водопостачання

|

 ЛМКП «Львівводоканал» звертається до львів’ян з проханням розрахуватись за спожиту воду, оскільки станом на 25 січня за спожиту воду оплачено лише 5,4 млн грн, що становить 62% від нарахованого. Населення міста є найбільшим споживачем «Львівводоканалу», відтак невчасні розрахунки завдають великих проблем підприємству. Зокрема «Львівводоканал» заборгував енергетикам 9,4 млн грн за поточне споживання у січні. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Фінансова ситуація комунального підприємства ускладнена не лише боргами споживачів, але  й постійним здорожчанням вартості енергоносіїв та інших матеріалів, життєво-необхідних для виробництва послуг. Наприклад, у січні вартість енергоносіїв знову зросла на 4% та 2,4% (за 1 та 2 клас електроенергії відповідно). Відтак, нарахування за енергоносії сягнули 9,9 млн грн. Натомість, минулого місяця львів’яни оплатили за спожиту воду 8 млн грн. Тобто, у підсумку ми віддаємо енергетикам усі кошти, отримані від львів’ян, і ще залишаємося у боргах», – повідомив в.о. директора ЛМКП «Львівводоканал» Степан Пакіж.

Відтак, «Львівводоканал» звертається до мешканців міста із проханням розрахуватися за спожиту воду. Адже від справної оплати залежатиме чи зможе підприємство витримати якісний цілодобовий режим подачі води.

Загалом заборгованість за послуги з водопостачання та водовідведення в розрізі категорій споживачів станом на 1 січня 2012 року: населення – 79 млн грн, ЛКП – 11 млн грн, інші споживачі (бюджетні установи, промисловість) – 8,3 млн грн.

 Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *