ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові під загрозою діяльність Молодіжного християнського центру

|

У Львові в організації «Українська молодь – Христові» виникли проблеми з продовженням оренди на приміщення. Про це повідомили керівники організації «Українська молодь – Христові».

Львівська організація «Українська молодь – Христові» (УМХ), заснована Митрополитом Андреєм Шептицьким у 1933 р. з часу відновлення у 1990 році веде безперервну активну діяльність у вихованні християнської молоді і пропагуванні відповідних цінностей у суспільстві.

Десять років тому місто надало організації приміщення по вул. Пекарській, 13, де увесь цей час функціонував Молодіжний християнський центр, щоденно відчинений для потреб молоді, з насиченим графіком заходів та зустрічей. На сьогодні діяльність значно розвинулась і передбачаються нові масштабні проекти.

«Сьогодні з незрозумілих причин організація має проблеми з продовженням оренди на приміщення, в ремонт яких вкладено чимало зусиль та коштів, зібраних пожертвами. Чому влада не зацікавлена в існуванні безкоштовних спортзалу, майстерні для неповносправних та молоді з малозабезпечених сімей, антикризового центру для постраждалих від насильства?», – цікавляться керівники організації «Українська молодь – Христові» Роман Ковалів та Олег Дацій. Розповісти детальніше про проблеми в стосунках Молодіжного християнського центру та місцевої влади вони обіцяють на прес-конференції, що відбудеться завтра.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *