ОСТАННІ НОВИНИ

Влада Львівщини пояснює, чому проігнорувала китайського посла

|

Офіційних листів від Посольства Китайської Народної Республіки в Україні з проханням організувати зустріч Надзвичайного і Повноважного Посла КНР в Україні чи заступника пана Посла із керівництвом області до Львівської обласної державної адміністрації не надходило. Про це інформує прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

На адресу голови Львівської облдержадміністрації надійшло запрошення від Міжнародної громадської організації «Культурно-дослідницький центр України та Китаю «Ланьхва» взяти участь у святкуванні китайського Нового Року, яке відбулося у Палаці Мистецтв (вул.. Коперніка,17) 22 січня 2012 року.

Однак голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк у цей день перебував у Києві, де брав участь у заходах з нагоди Дня Соборності та Свободи України.

Щодо присутності заступників голови обласної державної адміністрації у святкових заходах з нагоди китайського Нового Року 22 січня буде проведена внутрішня перевірка, за результатами якої будуть прийняті відповідні рішення.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *