ОСТАННІ НОВИНИ

П’ятитисячний живий ланцюг з’єднав пам’ятники Бандері і Шевченкові

|

 Понад п’ять тисяч осіб утворили з нагоди Дня Соборності живий ланцюг, який з’єднав пам’ятники Степанові Бандері й Тарасові Шевченку у Львові. Відтак колона вирушила до монумента Кобзареві, де відбувся молебень за Україну та урочистий мітинг.

 В урочистій ході взяли участь голова Львівської обласної ради Олег Панькевич, депутати Верховної, обласної та місцевих рад, представники політичних партій, які входять до складу Комітету опору диктатурі, громадськість.

Єдиними промовцем від політиків та громадськості став голова Львівської облради Олег Панькевич, який наголосив на тому, що 2012 рік є багато у чому визначальний для подальшої долі української держави.

 “Ті, хто ненавидить українську державу, найбільше бояться нашого спільного чину. Вже чути їхній голос, який промовляє через так званих політологів та куплені ЗМІ,  про те, що неможливе об’єднання. Вони бояться нашого об’єднання! Тому замало об’єднання лише заради того, щоб потрапити в парламент, як його було замало в 1990 і в 2004 роках. Зараз ми аналізуємо, що відбувалося 93 роки тому в нашій історії, чого тоді бракувало? А бракувало саме українського духу, про який ми зараз говоримо» – наголосив голова облради.

Також на мітингу зачитали маніфест об’єднання опозиційних сил, який сьогодні підписали у Києві лідери опозиційних партій.

 

Фото Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *