ОСТАННІ НОВИНИ

Відкривається фотовиставка, яка розповість про історію перемоги над раком

|

Фотовиставка в підтримку онкохворих дітей з відділень хірургії та гематології «Чорнобильської» лікарні проходитиме з 20 до 30 січня у Культурно-мистецькому центрі «Львів» на території ТВК «Південний». Про це повідомили у прес-службі  торгівельного комплексу.

Виставку презентуватимуть Благодійний фонд «Крила надії» спільно з Олею Мащенко. На виставці буде представлена фотоісторія дівчини, що поборола рак, і хоче розповісти, про свою перемогу.

Метою проведення виставки є донесення до жителів та гостей Львова про історію вісімнадцятирічної Олі Мащенко, дівчини, котра не з чуток знає, що означає  боротися із раком. Оля – переможець, одна з тих хто впорався з раком. Вона хоче поділитися своїм досвідом, аби показати  хворим та їх батькам, а також іншим людям, що рак – виліковний.

Вже протягом  року Оля перебуває у ремісії, її хвороба відступила. І за цей час вона впевнено вирішила, що своїм прикладом повинна допомагати тим сім’ям та людям, котрі віч-на-віч зіткнулися з хворобою. Зараз дівчина мріє стати відомим фотографом і робить перші кроки до цього.

На цій виставці відвідувачі зможуть не лише ознайомитися з роботами, але й при бажанні  прийняти участь у благодійному аукціоні. Усі вилучені кошти підуть на підтримку програми від БФ «Крила надії» “СОС фонд”. Від наявності коштів у “СОС фонді” напряму залежить життя дитини.

Виставка проходитиме за підтримки народного депутата України, голови Львівської обласної організації Партії регіонів Петра Писарчука.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *