ОСТАННІ НОВИНИ

Писарчук закликає львів’ян бути єдиними у День Соборності

|

Прикро, що сьогодні українців ділять доморощені політикани, які сіють розбрат  між львів’янами, організовуючи власні ланцюги єднання та знищуючи таким чином сам дух свята. Так народний депутата України, голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук прокоментував ідею проведення одразу двох «живих ланцюгів» у Львові з нагоди Дня Соборності. Про це повідомляє прес-служба нардепа.

«Мало держав на світі, які відзначають свято своєї соборності. Дуже добре, що таке свято є у нас, адже нас, українців, нашу землю віками ділили, шматували сильніші за нас імперії. Горе нам, коли ми не зуміємо об’єднати українців у вірі, помислах та важкій праці на ниві розбудови рідної держави», – наголошує Петро Писарчук.

На переконання народного депутата, у День Соборності львів’яни та всі українці мають бути дійсно єдиними, а не поділеними за своїми політичними поглядами.

«Боже, нам єдність подай» – Господь почув наші молитви, оцінив наші жертви і подав нам незалежну державу на прекрасній землі з талановитим працьовитим народом. Ми не маємо права дати це зруйнувати, а мусимо набратися терпіння і мудрості, й любов’ю, а не агресією творити велику українську націю, що житиме в соборній прекрасній державі Україна», – наголошує П. Писарчук.

Водночас, за словами голови Львівської обласної організації Партії регіонів, члени  парторганізації у День Соборності та Свободи вшанують пам’ять Михайла Грушевського та Тараса Шевченка, а також візьмуть участь у спільній молитві за Україну. 

Як відомо, 22 січня Україна святкуватиме День Соборності та Свободи. У Львові з нагоди свята заплановано провести два «живих ланцюги»: один о 12 годині 45 хвилин від від пам’ятника президенту УНР М. Грушевському до каплиці Є. Петрушевича на Личаківському кладовищі, інший – о 13 годині від пам’ятника С.Бандері до пам’ятника Т.Шевченку.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *