ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують долучитися до перевірок перевізників

|

 У Львові тривають відкриті перевірки перевізників щодо дотримання графіків та маршрутів руху, а також відповідної кількості рухомого складу в автопарку. До таких перевірок можуть долучитись усі охочі, зокрема, і представники засобів масової інформації. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як поінформував заступник начальника управління транспорту та зв’язку Андрій Білоус, перевірки дотримання графіків руху та маршрутів проводять щодня у пікові години – з 08.30 до 11.00 год та з 17.00 год до 19.00 год.

«Перевіряти ж кількість здекларованого у договорі рухомого складу кожного перевізника  будемо з понеділка після 23.30 год, адже саме у цей час більшість автобусів вже не задіяні на маршрутах», – зазначив Андрій Білоус.

Нагадаємо, вже цього тижня оперативні групи управління транспорту перевіряли окремі маршрути щодо кількості машин, які працюють, а також графіків руху. Зокрема, вчора було перевірено 8 маршрутів  – №7, №10, №14, №18, №25, №27, №32 та №35. Виявлено, що на ці маршрути не виїхало 11 автобусів.

«До спільних перевірок запрошуємо усіх охочих – і журналістів, і представників  громадських організацій, перевізників, волонтерів, мешканців», – додав Андрій Білоус.

Збір на відкриті перевірки – в управлінні транспорту та зв’язку, вул. Ак. Сахарова, 2, тел. 261-55-66.

Нагадаємо, за порушення трудової дисципліни, зокрема графіків та маршрутів руху, вже звільнено трьох водіїв комунального підприємства АТП №1, ще 9 водіїв отримали догани.

Фото: Львівський портал

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *