32 тисячі гривень хабара вимагав підлеглий Хом`яка

|

Чиновник одного з державних управлінь, якого піймали на хабарі у 32 тисячі гривень, виявився працівником управління охорони навколишнього середовища у Львівській області. Про це повідомляє СГЗ ГУМВСУ у Львівській області.

За даними міліції, посадовець вимагав хабар у львів’янина за сприяння в одержанні свідоцтва щодо погодження проекту відведення земельної ділянки для забудови на території Буського району.

Він “недвозначно натякнув”, що для якнайшвидшого отримання необхідного документу бізнесмен має заплатити кругленьку суму. Інакше він ризикує ще не один місяць оббивати пороги чиновницьких кабінетів.

Але замість готувати гроші, підприємець звернувся до правоохоронних органів і невдовзі чиновника впіймали «на гарячому». Зловмисника затримали на вулиці, відразу після того як він одержав згорток із грошима. У конверті було 32 тисячі гривень хабара.

Проти посадовця вже порушено кримінальну справу за ст.368 ч.3 Кримінального Кодексу України (Одержання хабара). Йому загрожує від п’яти до десяти років за ґратами.

Фото: Romanian insider

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *