ОСТАННІ НОВИНИ

Дубневич подав у суд на Деньковича через корпорацію «КРТ»

|

Корпорація «Колійні ремонтні технології» подала позов до суду на народного депутата Івана Деньковича,  вимагаючи спростування інформації, оприлюдненої ним в ефірі одного із телеканалів. Про це повідомили в прес-службі КРТ.

Як розповів адвокат КРТ Сергій Матвіїв, у своєму позові Корпорація вимагає спростування твердження Івана Деньковича про те, що робота корпорації має ознаки злочину та загрозу державним інтересам і що підприємства, які входять в неї, проводять активну діяльність, спрямовану на мінімізацію податкових зобов’язань.

Президентом Корпорації виступає депутат Львівської облради Ярослав Дубневич.

Корпорації «КРТ» Світлана Козинець припустила, що, підриваючи ділову репутацію «КРТ», народний депутат Іван Денькович діє в інтересах фірм із інших регіонів України. Адже з їхнього боку неодноразово звучали пропозиції купити підприємство, яке є виробником пружних скріплень для залізниці – саме  ці скріплення дають змогу запровадити в нашій державі швидкісний рух поїздів. Не виключено також, що згадані фірми намагаються витіснити Корпорацію «КРТ» з ринку, у результаті чого близько тисячі осіб втратять місце роботи і можливість прогодувати власні сім’ї.    

 «Спочатку до нас надходили пропозиції віддати бізнес, а коли ми відмовили, в нас знову розпочались чергові перевірки. Так само відбувається і зараз. Вибрано найбільш болючий момент – закінчення року. Саме зараз усі підприємства підбивають підсумки за рік та заключають контракти на наступний рік. І подібні голослівні заяви надзвичайно цьому шкодять»,  – наголосила Світлана Козинець.

Керівник Корпорації «КРТ», також повідомила, що, починаючи з 2009 року підприємство  зазнало величезної кількості перевірок з сторони  контролюючих органів.

«У нас були і прокуратура, і СБУ, і податкова. Практично, два роки наші бухгалтери та юристи не мають спокою через ці перевірки. Так звані, «маски-шоу», коли в офіси вриваються озброєні силовики в масках та бронежилетах, а представники податкової проводять повну виїмку документації, постійно блокують нашу роботу», – наголосила керівник підприємства.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *