ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні стартувала акція «Вікенд у Львові» для закоханих пар з інших міст

|

Львів – місто романтики та кохання з багатовіковою історією. Відчути цю чудову атмосферу, прогулятися вуличками міста можна буде на «Вікенді у Львові» для закоханих, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Львів готується до свята закоханих. І найкращий подарунок у такому випадку – це відвідини нашого чудового міста, ознайомлення з його історіями кохання, яким би позаздрили решта європейських міст», – розповіла начальник відділу промоції міста Галина Малець.

Відділ промоції міста, разом з туристичними агенціями «Кий Авіа Вест» і «Дана-К», готелем «Дністер» та «Кумпель-груп» вирішили зробити свято закоханих у Львові ще більш незабутнім. Саме для цього був оголошений конкурс на кращу романтичну історію кохання, переможці якої отримають «Вікенд у Львові» – вихідні у нашому місті, сповнені романтичних вражень, пригод та подій.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, необхідно до 9 лютого на скриньку [email protected] надіслати свою романтичну історію кохання разом з фотографією. Окрім того учасники повинні бути старше 18 років та не проживати у Львові чи Львівській області.

«Це можуть бути як і історії знайомства, так і справжні історії кохання, які пройшли вже через літа. Ми запрошуємо до участі у конкурсі як і молоді пари, так і старших людей, які вже давно перебувають у шлюбі, але їхні історії сповнені справжнього кохання», – зазначила Галина Малець.

Компетентне журі обере кращу історію кохання і 9 лютого оголосить пару – переможця конкурсу.

А призи для переможців будуть справді фантастичні.

«18 та 19 лютого на переможців чекає незабутній вікенд у Львові – найромантичнішому місті України. Закохані матимуть можливість зупинитися у готелі «Дністер», найгостиннішому готелі Львова, а також на пару чекає романтична вечеря у найкращому ресторані Львова «Дарвін», а ще вони зможуть посмакувати львівською кавою зі штрудлем у кав’ярні «Штрудель-Хаус», і дізнатися про секрети старовинної випічки штрудлів. Головною атракцією буде маршрут закоханих, який спеціально розроблений для цієї пари», – розповіла Галина Малець.

«Таких історій кохання, які має Львів, не має жодне інше європейське місто. І це все документально засвідчено. В нас відбувалися і справжні військові дії заради кохання, нарівні з Троєю та Єленою, і трагічні кохання як в Ромео і Джульєтти. І якщо Верона може з цього користати, то чому Львову не взяти те, що йому належить», – зазначив знавець львівських історій кохання, укладач маршруту Ілько Лемко.

Кожен з організаторів приготував для учасників спеціальні сюрпризи. Так, готель «Дністер» для всіх учасників приготував знижки до 50% на деякі номери, а туристичні фірми, як завжди, мають спеціальні екскурсії найбільш романтичними містами Львова та Львівщини, серед яких і відвідини Самбора, де зберігаються мощі св. Валентина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *