ОСТАННІ НОВИНИ

Бандерівські організації закликають бойкотувати концерт «депутата-тушки» Білозір

|

Громадські організації Львівщини закликають львів’ян проігнорувати концерти відомої співачки та за сумісництвом народного депутата України Оксани Білозір. Активісти громадських організацій вже розпочали розповсюджувати інформаційні листівки із зображенням Оксани Білозір та такими написами: «Депутат-тушка. Обережно!», «Вона зраджує! А ти підтримуєш?». Про це повідомили в громадській організації «За Львів Бандерівський».

Активісти громадської організації пояснюють свої дії тим, що 4 листопада 2011 року Оксана Білозір підтримала запит відомого українофоба-комуніста Царькова у Верховній Раді “Щодо недопущення назви Львівського аеропорту іменем Степана Бандери, особи, яка під час Великої Вітчизняної війни співпрацювала з фашистським Абвером та воювала проти Радянської Армії – визволительниці”.

На думку члена «Молодої Галичини» Захара, псевдоартист Білозір не має права виступати у бандерівському Львові. Її кнопкодавство в унісон з регіоналами – це плювок в обличчя кожному націоналісту.

«Якщо хтось нам закине, що концертна діяльність Білозір не стосується її політичної діяльності, то відповім, що свого часу Степан Бандера під час навчання у гімназії не потиснув руки аполітичному студентові. В Україні політикою просякнуті усі сфери. Кожне таке голосування псевдопатріотів зміцнює фундамент українофобського режиму», – зазначив Захар.

До ГО «За Львів Бандерівський» також приєднались Студентське братство імені Степана Бандери та громадська організація «Молода Галичина».

 

Фото: ГО «За Львів Бандерівський»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *