ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий вважає, що депутати не сприймають успішних речей

|

Вчора у Львові затвердили бюджет 2012 року. Однак, як зазначив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, якщо реалізувати усі озвучені пропозиції та зауваження, то від багатьох успішних у місті речей доведеться відмовитись. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«Зараз юристи на фінансисти вивчають пропозиції, які вчора були спонтанно озвучені. Якщо ці пропозиції реалізувати, то треба припинити обслуговування мешканців, ліквідувати управління, що займається зовнішньоекономічною діяльністю. Депутати на інвестиції у бюджеті заклали «нуль». Багато речей, де ми маємо у місті успіх і які не потребують значних коштів, чомусь депутати не сприймають.

Пропозиції, які були вчора спонтанно озвучені, є непродуманими. Вони можуть призвести до руйнівних процесів. Якщо ми їх реалізуємо, то Львів по розвитку опиниться на 5-6 років позаду. Я з цим не погоджуюсь.

Депутати, які приходять у сесійну залу, повинні думати про розвиток міста. Ми будемо діяти в рамках чинного законодавства і не допустимо руйнації в місті», – зазначив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, загальний обсяг доходів міського бюджету на 2012 рік затверджено у розмірі 2 млрд 424 млн 462,1 тис. грн., у тому числі, загальний фонд міського бюджету становить 1 млрд 502 тис. 218,9 грн. Загальний обсяг видатків міського бюджету на 2012 рік прийнято у розмірі  2 млрд 501 млн 408,2 грн., у тому числі: загальний фонд – 2 млрд 96 млн 343,7 грн., бюджет розвитку – 281 млн 735,1 тис. грн.

Під час розгляду на сесії ухвали про міський бюджет Львова на 2012 рік враховано пропозиції змін до бюджету, зокрема, на інвестиційну діяльність зменшено видатки на 300 тис грн. Також зменшено видатки бюджету на промоцію міста на 650 тис грн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *