ОСТАННІ НОВИНИ

На «Арені Львів» відбулися любительські автоперегони

|

У розпал різдвяних свят «Арена Львів» стала осередком активного відпочинку та спортивного азарту. 8 січня на парковках стадіону відбувся 21 навчально-тренувальний збір «Honda Open Cup «Різдво» зі швидкісного маневрування на легкових автомобілях, влаштований спільними зусиллями громадського об’єднання «Хонда Мафія» та адміністрації стадіону. Про це Інформаційному центру «Україна-2012» повідомили в Нацагентстві Євро-2012 (Укрєвроінфрапроект).

Поєднати улюблене хобі з яскравим відпочинком зібралися більше двох сотень людей – як водіїв, так і глядачів. Стартові позиції зайняли близько тридцяти автомобілів найрізноманітніших марок та років випуску.

Традиційно змагання проводилися у столиці, але цього разу організатори вирішили змінити звичні правила і вже з 2012 року любительські автоспортивні заходи відбуватимуться не лише на київських майданчиках, але й в інших містах України. Львів став першим містом у цьому почині і, на думку організаторів та публіки, цілком виправдав очікування майстрів водіння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *