ОСТАННІ НОВИНИ

На зупинках громадського транспорту розмістять таблички з маршрутами автобусів

|

Як поінформували прес-службу Львівської міської ради в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, сьогодні на зупинках громадського транспорту розміщуватимуть кольорові таблички з маршрутами руху міських автобусів.

Нагадаємо, що для кращого розуміння принципів нової транспортної схеми та для зручності пасажирів здійснено кольорове зонування міста. Кожному транспортному району присвоєно окремий колір, відповідно до цієї концепції будуть оформлені таблички на автобусах та знаки на зупинках.

«В процесі розробки мережі було прийняте рішення, що для кращого орієнтування мешканців міста та для туристів зробити кольорове зонування міста. Відтак, місто розділене на 8 транспортних зон. Розроблено відповідний дизайн табличок та дорожніх знаків на зупинках.

«Якщо автобус їхатиме з однієї зони в іншу, то на бічній табличці, розміщеній на автобусі, буде вказано, через які зони проходить цей автобус і буде зазначено його зупинки, а також те, в межах якої кольорової зони вони знаходяться», – розповів заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрій Білоус.

Нагадаємо, з нового року у Львові запрацює нова маршрутна мережа, розроблена фахівцями компанії «Луїс Бергер» та НУ «Львівська політехніка».

Ознайомитися з новою маршрутною мережею міста можна, пройшовши за посиланням http://www.city-adm.lviv.ua/news/images/stories/transport.pdf.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *