ОСТАННІ НОВИНИ

Щодня у Львові вилучають більше 100-150 ялинок без документів

|

Щодня у Львові вилучають більше 100-150 ялинок, які реалізовуються без документів. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив начальник Львівського міського управління ГУ МВС у Львівській області Станіслав Броневицький.

Також, за його словами, у місті постійно затримують машини з ялинками, порушників доставляють до суду, де їх притягують до адмінвідповідальності, накладають штрафи.

Крім того, як повідомив головний правоохоронець Львова, у місті щодня проводяться рейди щодо вилучення не ліцензованих піротехнічних засобів. Їх щодня в середньому вилучають по 20-30 штук, на продавців накладаються штрафи. «Учора, до прикладу, ми виявили біля ринку «Іскра» стихійний ринок, де продавали піротехнічні засоби без ліцензій», – сказав С.Броневицький.

Він також повідомив, що цьогоріч порівняно з попередніми роками вдвічі зменшилось випадків з продажу цих товарів без документів. «Велика відповідальність покладається на батьків щодо піротехнічних засобів. Вони мають  приділити необхідну увагу своїм дітям. Проконтролювати, де дитина взяла петарди чи щось інше, за які кошти купила. Тоді не буде відповідних наслідків», – додав С.Броневицький.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *