ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович став “Розчаруванням року”

|

Розчаруванням року серед українських політиків став чинний президент Віктор Янукович. Про це свідчать результати опитування, проведеного Центром Разумкова.

За даними центру, понад 32% респондентів   назвали Януковича “Розчаруванням року”. Також розчаруванням стали  С.Тігіпко (11,7%) та  М.Азаров (8,3%).

Водночас чинний президент став другим в номінації “Політик року” – так його вирішили оцінити  9,2% опитаних. Однак він програв своїй одвічній суперниці Юлії Тимошенко, яка і в ув`язненні випередила Віктора Федоровича — політиком року її назвали 16% респондентів.

Дослідження проведене соціологічною службою Центру Разумкова з 9 по 16 грудня 2011 року. Було опитано 2008  респондентів віком від 18 років у всіх областях України, Києві та АР Крим за вибіркою, що репрезентує доросле населення України за основними соціально-демографічними показниками. Вибірка опитування будувалася як стратифікована, багатоступенева, випадкова із квотним відбором респондентів на останньому етапі. Опитування здійснювалося у 131  населених пунктах (із них 79 міських та 52 сільських поселень). Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *