ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині за день даішники затримали три вантажівки з 925 ялинками

|

24 грудня інспектори дорожньо-патрульної служби взводу обслуговування стаціонарного посту №2 затримали автомобіль «Мерседес», водій якого перевозив 450 новорічних ялинок без відповідної кількості бірок зі штрих кодами. Даного водія та автомобіль разом з вантажем було доставлено у Пустомитівський райвідділ міліції. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Того ж дня, 24 грудня, у селі Либохора Сколівського району інспектор дорожньо-патрульної служби  Сколівського райвідділу ДАІ спільно з головним лісничим Славського лісгоспу зупинили автомобіль «ДАФ» з бортовим причепом, водій якого перевозив 360 новорічних ялинок без необхідних на це супровідних документів. Транспортний засіб було затримано та доставлено на територію Сколівського райвідділу міліції для подальшого з’ясування обставин. 

 Схожий випадок стався 24 грудня у селі Тухля Сколівського району. Там інспектор ДПС Сколівського відділення ДАІ спільно з працівниками міліції та головним лісничим Славського лісгоспу затримали автомобіль «ДАФ». Під час перевірки даного автомобіля було виявлено новорічні ялинки (шпилькові насадження) у кількості 115 одиниць без необхідних на це супровідних документів. Після цього транспортний засіб було затримано та доставлено на територію Сколівського райвідділу міліції.

Фото – Львівський портал

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *