ОСТАННІ НОВИНИ

Діти вчитимуть міських посадовців виготовляти різдвяні іграшки власноруч

|

У часі новорічно-різдвяних свят діти-вихованці творчих гуртків навчатимуть міських посадовців власноруч виготовляти ялинкові прикраси та різдвяні сувеніри. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У вівторок на середу, 27-28 грудня, в приміщенні міської  Ратуші на третьому поверсі фахові педагоги та кращі вихованці львівських гуртків УДЮМК запропонують міським очільникам навчитися виготовляти прикраси та сувеніри з соленого тіста, з бісеру, в техніці квілінгу, ниткографії та витинанки.

«Наші діти дуже творчі і дуже розумні, часами вони навіть вміють більше, аніж ми – дорослі. Цього року перед Великоднем ми захотіли дати змогу посадовцям навчитися чогось нового і згадати, що крім роботи, життя є ще дуже багатогранним. Задумка таких майстер-класів у нас виникла після того, як ми кілька разів завітали на заняття наших шкіл писанкарства, і побачили, з яким захопленням діти вчаться малювати писанки, а ті, хто вже трохи вміє, допомагають своїм колегам.

В майстер-класах з писанкарства в нас взяли участь 70 посадовців. Така досить значна кількість зацікавлених, показала, що наш задум є вдалим і затребуваним. Коли ти бачиш, як дорослі зайняті чоловіки і жінки просто молодіють на очах і дуже уважно слухають своїх наставників, стараючись вивести правильну лінію, – це тішить.

Тому ми і зараз пропонуємо міським управлінцям долучитися на майстер-класи у останній тиждень перед святами і навчилися виготовляти новорічні прикраси, а потім передали свої знання своїм дітям чи онукам», – розповіла начальник управління молоді сім’ї і спорту Наталка Федорович.

Майстер-класи будуть поділені тематично. І у вівторок, і у середу до уваги відвідувачів будуть запропоновані різні техніки до опановування. Так, у вівторок, 27 грудня,  можна буде навчитися творити Різдвяних ангеликів у трьох техніках: плетення з бісеру, паперової скульптури та витинанки.  А в середу, 28 грудня, всі охочі зможуть взяти участь в майстер-класах із виготовлення іграшок та сувенірів із соленого тіста, в техніці ниткографії та квілінгу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *