ОСТАННІ НОВИНИ

Кополовець не проти перебратися до Одеси

|

Півзахисник львівських «Карпат» Михайло Кополовець не проти змінити нинішній клуб на одеський «Чорноморець». Про це він сказав в інтерв’ю UA-football.

“Наскільки я знаю, між клубами йдуть переговори. А домовляться вони чи ні – залежить не від мене. Я сказав керівництву «Карпат», що згоден перейти. Не знаю, як все складеться і чи вдасться клубам прийти до згоди, але поки що я гравець «Карпат», згідно з контрактом» – сказав футболіст.

За його словами, контракт з «Карпатами» чинний ще два роки.

Кополовець розповів, що ним цікавилася «Олександрія», однак туди він їхати не хоче. А от від переїзду в Одесу не відмовиться.«Чорноморець» – варіант хороший, і умови набагато кращі. Але повторюся, потрібно щоб клуби домовилися. Якщо домовляться – я перейду. У мене зараз оптимальний вік, пропонують хороші умови, тому саме час змінити обстановку, незважаючи на те, що я дуже люблю Львів, «Карпати» і наших вболівальників. Але в житті завжди треба щось міняти. У львівській команді я вже 5 років, багато віддав цьому клубу, але, можливо, це якась нова сходинка у житті, тому я не проти переїхати до Одеси.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *