ОСТАННІ НОВИНИ

Гурт «Кожному своє» дасть благодійний концерт заради Підгорецького замку

|

Цієї суботи, 17 грудня, з нагоди дня Святого Миколая, у блакитній залі Палацу Потоцьких  відбудеться ексклюзивний благодійний акустичний рок-концерт гурту «Кожному своє» та прем’єра їхньої нової пісні «Деколотель». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

На концерті пролунають як і відомі композиції гурту, так і відбудеться ряд прем’єр. Загалом на півторагодинному концерті прозвучать близько 16 пісень.

Як зазначають самі музиканти, вони доволі старанно підходять до організації концерту. Для цього їм зі США доставляють спеціальну апаратуру для проведення такого концерту, а також самі обробки пісень звучатимуть дещо інакше, аніж на їхньому попередньому концерті «Рок-симфонія».

Музиканти також розповіли, що крім п’ять основних учасників групи, до них долучаться й інші музиканти, серед них трубач, артист Львівського Національного Академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької Ігор Порада, гітарист гурту «Рокаш» (цьогорічні переможці «Червоної Рути») Мар’ян Криськув, а також сестри Оля та Анна Старушкевич на бек-вокалі.

Кошти, отримані від продажу квитків, підуть на благодійність, а саме для Підгорецького  замку.

Зважаючи на те, що концерт акустичний, і відбувається в старовинній пам’ятці архітектури – Палаці Потоцьких, кількість місць на нього буде обмежена – всього 100 квитків.

Початок концерту о 18.00 год. Вартість: 60 грн.

 

     

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *