ОСТАННІ НОВИНИ

На санаторії для «народних слуг» витратили майже 60 млн

|

У 2011 році на ремонтні роботи в санаторії «Конча-Заспа», а також у будинку відпочинку «Пуща-Водиця», які знаходяться на балансі Державного управління справами при Президентові було виділено 54,1 млн. грн, пише «Дело».

Згідно з даними «Вісника державних закупівель», фінансування було направлено на капітальний ремонт харчоблоку та фізіотерапевтичного відділення санаторію «Конча-Заспа», а також реконструкцію будинку № 21 будинку й котельні бази відпочинку «Конча-Заспа».Ще близько 4 млн. грн. цього року влада витратила на очищення озера Конча в районі Конча-Заспа.

Таким чином, загальна сума витрат із держбюджету на будівельно-ремонтні роботи в елітному селищі склала приблизно 58 млн. грн.

Для порівняння, реконструкція приймального відділення та спеціалізованих відділень Олександрівської клінічної лікарні Києва, благоустрій та протизсувні роботи на території медзакладу коштували бюджету цього року 46 млн. грн.

Будівництво обласної дитячої лікарні у Черкасах – 28 млн. грн., розробка проектно-кошторисної документації та інженерної підготовки будівельного майданчика на території Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» у Києві – також 28 млн. грн.

Коментарі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *